پایگاه خبری تحلیلی برتر - اظهارات ضد انقلابی کروبی برای رسانه‌ی آلمانی
      صفحه اصلی     آرشیو   پیوندها     تماس با ما     RSS

تبلیغات

اظهارات ضد انقلابی کروبی برای رسانه‌ی آلمانی

شیخ اصلاحات در مصاحبه با نشریه آلمانی "اشپیگل"، تروریست‌های گروهک انجمن پادشاهی را "بچه های ملت ایران" نامید!

شبکه ایران: مهدی کروبی، نامزد انتخابات ریاست جمهوری اخیر که از مجموع 40 میلیون رای، موفق به کسب نظر حدود 300 هزار نفر شد، حلقه دیگری را بر زنجیره ای از مصاحبه های خود با رسانه های بیگانه افزود و این بار با آلمانی ها به گفت وگو نشست. 
او در مصاحبه با نشریه "اشپیگل"، بار دیگر اعدام دو تروریست را که سابقه به شهادت رساندن 14 نفر از مردم شیراز را در کارنامه خود دارند، محکوم کرد.      
دبیرکل حزب اعتماد ملی که چند ماه پیش در مصاحبه با "جان لاین"، خبرنگار شبکه انگلیسی بی بی سی، گفته بود که "دولت احمدی نژاد به زودی از قدرت کنار می رود"، این ادعای خود را در مصاحبه این نشریه آلمانی هم تکرار کرد.

حمایت از تروریست ها

وی با اشاره به اعدام دو تن از تروریست های عضو گروهک تروریستی "انجمن پادشاهی"، آنان را "بچه های ملت" نامید و مدعی شد که هدف از اعدام ها تروریست ها "ایجاد رعب و وحشت" است!         
او پیش از این اغتشاشگران روز عاشورا را هم "عزاداران حسینی" نامیده بود.      
شیخ اصلاحات در واکنش به ابراز خوشحالی مردم از اعدام این دو تروریست اضافه کرد: "من همچنان به حکومت دینی اعتقاد دارم. اما نه به آن حکومت دینی که در نماز جمعه اش آدم ها از این خوشحالی کنند که بچه های ملت شان کشته شده اند".

آقای کروبی در بخش دیگری از مصاحبه خود، دولت احمدی نژاد را که با نزدیک به 25میلیون رای مردم بر سر کار آمده است را "لایق اداره کشور" ندانست و در ادعایی عجیب، گفت: "دولت دهم با حمایت نیروهای نظامی سر کار مانده است".   
وی همچنین در پاسخ به سوالی درباره اعمال خشونت از سوی حامیان خود، در اظهارنظری جالب گفت: "امکان دارد ما کنترل را از دست بدهیم. اما مسئولیت آن به عهدۀ دولت است"!     
صحبت های جالب شیخ اصلاحات البته به همین جا ختم نشد.    
او که این روزها به دلیل اعتراض های مردمی از حضور در مکان های عمومی امتناع می کند، کمک و حمایت های مالی و رسانه ای غرب از اغتشاشات اخیر را هم، با هدف "کمک به منافع ملی ایران" دانست و از آن استقبال کرد!     
 وی در این باره افزود: "همین قدر که خارجی ها اخبار نادرستی در مورد ما منتشر نکنند برای ما کافی است. مثلا اینکه بگویند جنبش ما مرده"!

اظهارات جالب شیخ

صحبت های جالب توجه کروبی که با استقبال سایت های اینترنتی مواجه می شود، از زمان مناظره وی با رئیس جمهور، در جریان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری آغاز شد. وی با استفاده از عباراتی نظیر "ننجون من" به چهره محبوب سایت های سرگرمی تبدیل شد.     
او در ادامه عبارت "کشورهای عربی خلیج" را "کشورهای خلیج عربی" خواند و همچنین در یک بیانیه، اعلام کرد که حتی اگر او را به دنیای فانی! هم بفرستند، دست از مبارزه بر نمی دارد.           
وی همچنین در نامه ای که برای حمایت از آشوبگران عاشورا منتشر کرد، بیش از آنکه موجب خشم متدینین شود، انبساط خاطر را برای مخاطبینش فراهم آورد. دبیر کل حزب اعتماد ملی که در ابتدای نامه خود قصد داشت برای تحت الشعاع قرار دادن هتاکی ها، به آیه‌ مشهور استرجاع از قرآن کریم تمسک کند،‌ نوشت: "انا لله و انا الیه
الراجعون"!

 

واکنش مردم به اظهار نظرهای کروبی

به دنبال بیانیه ها و اقدامات ساختارشکنانه آقای کروبی که با استقبال گسترده رسانه‌های بیگانه روبرو شده بود، موجی از نارضایتی و اعتراضات مردمی نسبت به وی شکل گرفت.   
به عقیده ناظران سیاسی، مواضع تند کروبی و ادعاهای او علیه نظام که یکی پس از دیگری اشتباه از آب درآمده است،‌باعث شده تا وی طی ماه‌های اخیر به محض حضور در اجتماع مردم با واکنش شدید آن‌ها روبرو شده و در نتیجه مجبور به ترک آن مکان شود.        
واکنش‌های مردمی در اعتراض به حضور مهدی کروبی در نمایشگاه مطبوعات و راهپیمایی روز قدس از جمله سخت‌ترین روزهای آقای کروبی بود چرا که وی به سختی و با تلاش محافظین خود توانست از مواجهه با مردم دور شود.

با این حال، این تجربه تلخ در روز 13 آبان نیز برای آقای کروبی رخ داد تا او در مصاحبه‌ای تصویری که در اینترنت منتشر شد، از هوادارنش بخواهد که هوای او را در جاهایی که حاضر می‌شود داشته باشند! 
با این حال در سفر شیخ اصلاحات به قزوین که در روزهای اخیر صورت گرفت، شدیدترین اعتراضات از سوی مردم به کروبی صورت گرفت تا او مجبور به ترک شبانه این شهر شود. آقای کروبی پس از رهایی از جمعیت معترض قزوینی‌ها، در واکنش به اعتراض مردم به حضورش در این شهر، تجمع قزوینی‌ها را اقدامی "جاهلانه" خواند.

 
|
 
نام:
پست الکترونیک:
متن پیام:
کدامنیتی:

 

سرمقاله

راستی شعار امسال چه بود؟

یا مقلب القلوب و الابصار، یامدبر اللیل و النهار، یا محول الحول و الاحوال، حول حالنا الی احسن الحال این دعا، دعای تحویل سال نوست و رمضان، نقطه تحویل حال انسان مومن. همانطور که این دعا پر است از خاطرات زیبای نوروز، پر است از اشتیاق ما به شنیدن کلام رهبری؛ نه از سر عادت، که از سر ارادت. رهبری عزیز با جامع نگری و دوربینی ویژه خود و به عنوان محور اصلی انقلاب، هرسال را برای مردم و مسئولین شاخص گذاری فرموده و راه را تبیین می نمایند. آنکس و آن دولت که از راه تبیین شده رفت، خیر و سعادت و پیشرفت فزاینده را تجربه کرد و آنان که در عملی کردن فرامین دچار اهمال و تزلزل شدند، جز ضرر، عواید دیگری نصیبشان نگردید. قطعا امام خامنه ای ، همانطور که نیاز جامعه به عملی شدن شعار سالانه را مدنظر قرار داده اند، به قابلیت اجرایی کردن آن نیز توجه داشته و توانایی به کار بستن آن را در دولت، در نظر گرفته اند. از اینکه رهبری امسال را به نام « همت و کار مضاعف» مزین فرموده اند، می توان به تعدد کارهای نیمه تمام و روی زمین مانده و دغدغه رهبری در به ثمر رسیدن اندیشه ها و تلاشهای خدمتگزاران پی برد و البته می توان این نتیجه را هم اضافه کرد که ایشان، قابلیت عملی کردن این شعار را در دولت دهم دیده اند و با طرح این شعار، دولت را بر آن بدارند تا با همت مضاعف، کمکاریهایی که در اثر درگیری های سیاسی سال گذشته، اتفاق افتاد را جبران کرده و از روند صعودی رشد همه جانبه ایران اسلامی که در سخنرانی اخیر خویش آنرا به نقل از آمارهای بین المللی، 11 برابر متوسط جهان عنوان کردند، کاسته نگردد. دولت دکتر محمود احمدی نژاد، با تلاشی بی وقفه بر آن است که طعم شیرین خدمت و پیشرفت را باهمت و کار مضاعف خویش به کام مردم بنشاند؛ اما متاسفانه در این میان، مانع تراشیها و سنگ اندازیها در مسیر حرکت دولتی که در حال حاضر از هر جهت در حال مبارزه است، روند خدمت را کند می کند. دولتی که با راه اندازی نیروگاه اتمی بوشهر بعد از گذشت حدود 30 سال از تاسیس، نام خود را در کارنامه درخشان تاریخ ایران ثبت کرد، شایسته آن است که با مساعدت و دور کردن او از جنجال ها و تهمت ها و اختلاف افکنی ها، مسیر حرکت پرشتابش را هموارتر دنبال کند. در هفته اخیر، با جوسازی و غوغا سالاری در مورد رئیس دفتر رئیس جمهور، آنچنان جو را ملتهب و متشنج نشان دادند که همه منتظر واکنش رهبری عزیز در این مورد بودند، که البته بی اعتنایی ایشان به این قضایا و تاکید شدیدشان بر حفظ وحدت، پاسخ قاطعی برای دلهای سلیم و مشتاقان انقلاب اسلامی ایران، به همراه دارد.

ادامه

مقالات

پیام جهانی امام خمینی «ره»

این علی تنها نیست «حسن رشوند»

بيست و نه سال بعد؛‌ فزت و رب الكعبة «ميثم تولايي»

نکاتی در مورد شب قدر «آیت الله جوادی آملی»

توجه به صدق وعده الهی

كدام وحدت؟ چرا اتحاد؟ «احسان صالحي»

مأموریت وهابیون تا سال 2012 چيست؟

گفتگو

کشور به مديران فرهنگي راهبر نياز جدي دارد گفت‌وگو با محمد جعفر محمدزاده

گریه‌های صیاد شیرازی را دوست داشتم «رضا ایرانمنش»

چرا دولت در عرصه سیاست خارجی موفق بوده است؟

گفت‌وگو با علي سعيدلو پس از يك‌سال حضور در ورزش

ناگفته‌‌هايي از سيره رهبر معظم انقلاب

نه، من پشیمان نیستم! «سید حسام الدین سراج»

از فتنه 60 تا فتنه 88

گزارش تصویری

سفر پر خیر و برکت دکتر احمدی نژاد به همدان

حماسه 22 بهمن

چهارمين اجلاس کشورهاي همسايه افغانستان

شهيد استاد مسعود علي محمدي

عظمت عاشورائیان

مردم کروبی را طرد کردند

گزارش تصویری از نماز جمعه تهران به امامت رهبر معظم انقلاب