به گزارش سرویس اقتصادی برنا، عبدالرضا شیخ الاسلامی با بیان این که هم اکنون هفت ميليون کارگر در بخشهاي مختلف اقتصادي کشور مشغول فعاليت هستند اظهار داشت: از اين رو اجراي دقيق مفاد قانون کار به وزارت کار و امور اجتماعي امکان مي دهد که بيش از پيش بر حمايت گسترده از کارگران اقدام نمايد.
وي در خصوص اشتغال افزود : ايجاد اشتغال يکي از اولويتهاي ملي است به همين خاطر تمامي دستگاه ها و سازمانها دراين زمينه مسئوليت دارند.
وزیر کار با بیان این که محدود کردن برنامه اشتغال به يک وزارتخانه حرکت در اين زمينه را دچار مشکل مي کند گفت: احساس مسئوليت تمامي دستگاه هاي اجرايي در برابر اين مقوله امکان برداشتن گامهاي بلندتر را در زمينه توسعه اشتغال تحقق مي بخشد .
شیخ الاسلامی اظهار داشت: با اجراي دقيق مفاد قانون کار و متمرکز شدن بر تنظيم روابط کار که خواسته صريح قانون از وزارت کار و امور اجتماعي است مي توانيم بسترهاي صيانت و توسعه کمي و کيفي کار را در جامعه فراهم کنيم .
وي با اشاره به اهميت بسيار مهارت آموزي و تلاش گسترده وزارت کار براي آموزش فني و حرفه اي به جويندگان کار افزود : به دلیل این که ويژگي اصلي بيشتر بيکاران نداشتن مهارت است مي کوشيم با برنامه ريزي هاي دقيق تر مهارت آموزي جويندگان کار را در تمامي زمينه ها گسترش دهيم.
وزیر کار ادامه داد: آموزش مهارت و حرفه يکي از مهمترين وظايف و مسئوليت هاي وزارت کار به شمار مي آيد ، به همين خاطر متمرکز کردن اين آموزشها و ارتقا امکانات و دسترسي آسان تر به آموزشهاي فني و حرفه اي را با جديت پیگیری مي کنيم و به دنبال آن هستیم که آموزش فني و حرفه اي کشور موتور محرک در بازار کار کشور باشد .